Programma 2023

De ervaring leert dat je op tijd moet beginnen met de organisatie voor het welslagen van een evenement. En als je dan ook in twee jaar tijd zoveel leuke reacties hebt gekregen, vraagt dit om een vervolg. Tijdens en na corona was vooral de gezelligheid “in de buurt” die iedereen als heel plezierig heeft ervaren. Die gezelligheid  is wat er nu ook weer op het programma staat.

Op het programma van 2023 staat nog meer Lichtornamenten aan de lantaarnpalen in Oud Loosdrecht, deze zullen weer aangaan in de decembermaand.

Een Candlelight Dinner wedstrijd voor de basisscholen in Wijdemeren.

De derde editie van de wedstrijd, “wie heeft de Mooist verlichte tuinen & gevels”. Wederom met een mooi prijzenpakket.  

Nieuw dit jaar een verlichte Selfiespot in de Porseleinhaven. Kom straks kijken, en maak met je familie of vrienden een leuke foto.

Op 16 december is er een gezellig Kerst Sing a Long met het Loosdrechts koor Snowe Vocalgroup in het Cultureel
Centrum ‘t Lichtbaken, OLD 230. Inloop is Om 19:30 uur. Start optreden is van 20:00 uur tot 21:30 uur. Dit optreden is georganiseerd door Licht & Kunst Loosdrecht in samenwerking met Lichtbaken Loosdrecht.

Op zondag 17 december zal voor de derde keer op rij, de Kerstmarkt plaatsvinden op het kerkplein van Cultureel
Centrum ‘t Lichtbaken, OLD 230

Op 22 december komt de trekker optocht door Oud-en Nieuw Loosdrecht. Houd onze socials in de gaten voor de route en het tijdstip.

Kortom, genoeg om naar uit te kijken en reden genoeg om sponsor te worden! Wij zorgen er voor dat er in ons watersportdorp in de donkere decembermaand  weer meer licht, warmte en gezelligheid komt! Wordt Vriend!