2e editie Kerstmarkt verbindt dorpen!

Er heerste een hechte sfeer op het terrein voor de voormalige kerk. Een gevoel van reünie, elkaar nog even ontmoeten voor de feestdagen uit.

Veel inwoners uit de omgeving kwamen af op de kramen met mooie artikelen: homemade chocolaatjes, plaatselijke wijn, sierraden, kleding, kerstartikelen, keramiek, houten ornamenten etc. Muziek van Saxuo in kerstkledij. In de kerk verzorgde zangers van Hollandse bodem Ingrid Simons en Dennis Haverlag en Peter Busch voor nog meer sfeer.
Dit jaar was de kerstmarkt in Oud-Loosdrecht nog drukker en nog gezelliger!

Diverse activiteiten werden aangeboden door Licht & Kunst Loosdrecht
Kinderen (én volwassenen) konden met de kerstman op de foto, er werden kerststukjes gemaakt en kwam je in de kerk dan kon je een playmobile kerstdorp gemaakt door Annemieke beekes bewonderen.
De kids mochten de kerstman helpen de kerstkabouters, die zich verstopt hadden, te tellen zodat hij wist hoeveel hij er weer mee naar huis moest nemen. Een meisje van 4 jaar oud uit Nieuw-Loosdrecht wist hem dat gelukkig goed te vertellen.
Als beloning voor haar zoektocht mocht ze een vriendje uitzoeken. Ze koos voor Thor; een goede keuze!

De kerstman was heel blij met de assistentie en liet al weten komend jaar weer hulp nodig te hebben.
Oftewel op 15 december 2024 zal hij wederom de kerstmarkt aan doen!

Stichting Lichtjes Wijdemeren bedankt alle vrijwilligers en sponsoren die het mogelijk maken om de evenementen, waaronder de kerstmarkt mogelijk te maken!
Het was top dat Jaap Reesema de prijsuitreiking van de Christmas Cupcake Challenge en de mooist verlichte tuin/gevel
wilde doen.


Graag allen tot volgend jaar!