STEUN ONS!

LICHT & KUNST LOOSDRECHT is afhankelijk van donaties.

DOE JE MEE?

Wij nodigen alle bewoners en ondernemers van harte uit om mee te doen.
Verlicht je woning of bedrijf zo spectaculair mogelijk, het thema voor 2022 is “licht op ons dorp”.

Licht & Kunst Loosdrecht zorgt voor een mooi programma waar iedereen welkom is. Daarnaast proberen we met steun van gemeente Wijdemeren, ondernemers en horecaondernemers de straten weer extra te verlichten. Dit kunnen we alleen als we geld hebben. Daar hebben we jullie hulp bij nodig!

Wil je graag een bedrag doneren?

Doneer en de straten worden elk jaar mooier verlicht. Met jullie hulp kunnen de Oud-Loosdrechtsedijk, de Horndijk en de Veendijk versierd worden. De inspiratie hiervoor komt van het Amsterdam Light Festival. Onze intentie is op de komende jaren te groeien met andere dorpskernen van Wijdemeren, zodat we samen een mooi en jaarlijks terugkerend festival kunnen organiseren.

Dit kan naar IBAN NL43BUNQ2062716125 t.n.v. Stichting Lichtjes Wijdemeren.
Of klik op de onderstaande afbeelding en word via Mollie Payments doorgeleid naar een pagina waar je het te doneren bedrag kunt invullen. Hierbij verzoeken wij je vriendelijk om rekening te houden met de afdracht aan Mollie Payments per ontvangen betaling van 0,61 euro.

Alvast hartelijk dank

Duurzaamheid

Licht is gezellig, warm en uitnodigend. We zien er dan ook weer naar uit om Oud-Loosdrecht in de donkerste maand van het jaar “in het licht” te zetten. Licht kost geld daar zijn we ons dit jaar zeer van bewust. Daarom vragen we jullie om LED verlichting te gebruiken. Het zou mooi zijn als we ook gebruik kunnen maken van stroomaansluitingen bij jullie aan huis, zodat we een mooie boom of gebouw kunnen uitlichten. uiteraard zullen we dit vergoeden. Licht kan ook voor overlast zorgen. Daarom wordt er gebruik gemaakt van timers, alle extra verlichting gaat van 17:00 tot 00:00 aan.

ALLE STEUN IS WELKOM!

Wil je ons helpen met materiele sponsoring? Ook daar zijn wij meer dan dankbaar voor! Denk aan het volgende:

  • Drukwerk
  • Opslagruimte
  • Stroom
  • Verlichtingsmaterialen (LED-lampen)
  • Hijskranen
  • Vervoer materiaal
  • Advertenties