Word Sponsor!

LICHT & KUNST LOOSDRECHT is afhankelijk van sponsoren.

Met hulp van sponsoren en steun van de Gemeente heeft de Stichting Lichtjes Wijdemeren in 2022 lichtornamenten kunnen kopen.
De gemeente heeft daarnaast ook de opslag van de ornamenten voor haar rekening genomen.
Naast de verlichte tuinen & gevels en het scholenproject is er in 2022 een succesvolle Kerstmarkt georganiseerd met hulp van vele vrijwilligers. Het is wederom weer gelukt om de verlichte Trekkerstocht via onze dorpen te laten rijden.
Voor onze 3e editie zijn we op zoek naar sponsoren die ons kunnen ondersteunen met onze missie om Loosdrecht in de donkere wintermaanden nog meer te verlichten en sfeervol te maken voor bewoners en bezoekers.

Met verschillende sponsorpakketten kunnen bewoners en ondernemers kiezen hoe ze hieraan willen bijdragen. Je bijdragen wordt gebruikt om nog meer Lichtornamenten te kopen.

Kortom, Steun ons en maak een keuze uit één van de pakketten. Laat ons dit zo spoedig mogelijk weten via info@lichtkunstloosdrecht.nl. Wij gaan alvast verder met de voorbereidingen om Licht & Kunst Loosdrecht 2023 opnieuw tot een feestelijk  spektakel kunnen maken!

Sponsorpakketten

Word vriend! Speciaal voor inwoners

Lichtpunt 

Lichtstraal 

Lichtdrager

Word jij sponsor?

Druk op bovenstaande logo en vul het bedrag in. Vermeld bij de omschrijving, je sponsornaam, je naam en achternaam en
e-mailadres. Wij kunnen dan contact met je opnemen. (Je wordt via Mollie Payments doorgeleid naar een pagina waar je het te bedrag kunt invullen.)

Je kunt je bedrag ook overmaken naar IBAN NL43BUNQ2062716125 t.n.v. Stichting Lichtjes Wijdemeren. Vermeld ook hier je sponsornaam, je naam en achternaam en e-mailadres.

Alvast hartelijk dank