Mooist verlichte huis/tuin/gevel uitslag 2023

Inwoners van Loosdrecht, wat is het mooi verlicht. Wat ziet ons dorp er sfeervol uit. Allemaal dankzij jullie. Dank jullie wel!

Donderdag 15 december heeft een deskundige jury de verlichte tuinen beoordeeld. Geen makkelijk taak, na en rit van 2 uur en een overleg met de andere bestuursleden heeft de jury de volgende winnaars aangewezen.


De dinerbon van het ‘t Bruggetje is naar het “hartje” gegaan op de Oud-Loosdrechtse dijk 60. Het hart was verlicht, de dakrand en de heg. Maar het ging uiteraard om het hart en dat zij als eerste verlichting hadden aangebracht.

De dinerbon van de Havenclub is naar de Oud-Loosdrechtse dijk 103 gegaan. Hier staan allerlei figuren in allerlei verschillende kleurschakeringen.

De dinerbonnen van Heineken, 2x 2 dagschotels is naar het buren initiatief gegaan op de Vuntuslaan 40+42. Ze hadden er dit jaar een heel mooi op elkaar afgestemd lichtparadijs van gemaakt. Met een verlichtte hond die naar de verlichtte kat van de buren aan het kijken was, etc. Ze waren ook heel blij met de prijs.

En de hoofdprijs, 3 gangendiner met ontvangst prosecco, het windlicht/lantaarn is voor de tweede keer naar Oud-Loosdrechtsedijk 96 gegaan. Ze waren er weer heel blij mee. Omdat ze nu voor de tweede keer op rij hebben gewonnen worden ze uitgenodigd om volgend jaar in de jury te komen. En daar was ze ook blij mee! Zij hopen dat ze andere hebben geïnspireerd om ook hun huis/tuin/gevel te verlichte.

De prijzen worden de komende week aan huis gebracht.