Editie 2022


Het bestuur van Lichtjes Wijdemeren is begonnen met de voorbereidingen aan Licht & Kunst Loosdrecht editie 2022

We zijn druk bezig, het thema dit jaar is “licht op ons dorp”. We hopen met dit thema, de inwoners van Loosdrecht nog meer te motiveren om mee te doen. We vragen jullie om LED verlichting te gebruiken. Dit scheelt enorm in het verbruik.

We hebben de kunst en het schoolproject gecombineerd, de kinderen van Wijdemeren gaan als het aan ons ligt voor kunst in ons dorp zorgen. Wij vragen hen om een originele foto te maken met goede motivatie en een link naar ons thema. Een deskundige jury zal de foto’s met beoordelen. Vanaf 1 december zullen de beste foto’s op de Porseleinhaven te zien zijn. Uiteraard gebeurd dit met een feestelijke onthulling voor de scholen. De drie mooiste zullen beloond worden met een prijs.

Het contact met de Gemeente Wijdemeren is zeer vriendelijke en behulpzaam en we rekenen wederom op hun steun. Er zijn inmiddels plannen voor extra verlichting in de straten en parkjes. Of we groot kunnen uitpakken hangt natuurlijk samen met het budget. En er zit nog veel meer in de pen. Nieuwsgierig? Kijk op onze vernieuwde website.