TEAM

Even voorstellen…

BESTUUR

Wij zijn zes enthousiaste Loosdrechtse ondernemers en bewoners die het plan hebben opgevat om Loosdrecht letterlijk en figuurlijk in het licht te zetten.

 • Rosemarijn de Vink
  Is al 26 jaar woonachtig in Loodrecht, eigenaresse van Rosa’s Cantina. Rosemarijn is energiek en een aanpakker. Naast het runnen van Rosa’s Cantina treedt zij op als bestuurslid van Ondernemend Wijdemeren.
 • Annemieke Ostendorf
  Afgestudeerd ALO Amsterdam, is sinds 1993 eigenaresse van De Eend en tevens bekend vanwege haar biologische olijfolie van haar eigen olijfgaarden in Italie. 
 • Annemiek Kale
  Annemiek woont sinds 2020 in Loosdrecht. Ze runt een recruitment bureau voor fiscalisten en financieel specialisten en zet zich in voor kunst en cultuur in Wijdemeren.
 • Latoya Ruijmgaart
  Sinds juni 2018 mede-eigenaar van Restaurant AIM in het pand van De Driesprong. Latoya leeft voor wijn-spijs en mag dagelijks haar grootste hobby uitoefenen in het restaurant.
 • Charles van Es
  Werkzaam als Personal Assistant bij een Family Office en woont sinds 1996 in Loosdrecht. Zet zich in voor het behoud van het karakter en sfeer van deze unieke plaats aan het water.
 • Saskia Vreeman
  Woont sinds 2018 in Loosdrecht, is creatief, staat klaar om andere te helpen en is begaan met het dorp en de natuur.

Enthousiaste Vrijwilligers

Ben jij creatief, ben je een doener en of een denker en heb je tijd vrij?

Dan ben je bij onze van harte welkom. Mail ons of bel dan nodigen we je uit voor een gesprek.

Licht & Kunst Loosdrecht 2021