Het team

Even voorstellen…

BESTUUR

Wij zijn zes enthousiaste Loosdrechtse ondernemers en bewoners die het plan hebben opgevat om Loosdrecht letterlijk en figuurlijk in het licht te zetten.

Rosemarijn de Vink
Is al 26 jaar woonachtig in Loodrecht, eigenaresse van Rosa’s Cantina. Rosemarijn is energiek en een aanpakker. Naast het runnen van Rosa’s Cantina treedt zij op als bestuurslid van Ondernemend Wijdemeren.

Annemieke Ostendorf
Afgestudeerd ALO Amsterdam, is sinds 1993 eigenaresse van De Eend en tevens bekend vanwege haar biologische olijfolie van haar eigen olijfgaarden in Italie. 

Charles van Es
Werkzaam als Personal Assistant bij een Family Office en woont sinds 1996 in Loosdrecht. Zet zich in voor het behoud van het karakter en sfeer van deze unieke plaats aan het water.

Saskia Vreeman
Woont sinds 2018 in Loosdrecht, houd van de natuur, is creatief en een doener, is actief bij verschillende projecten in het dorp. Helpt graag mee het dorp voor bewoners aantrekkelijk te maken.

Miranda Sulzle
Vanaf mijn geboorte heb ik de zomermaanden in Loosdrecht doorgebracht vanaf camping Manten. Dit heb ik rond 1995 weten om te zetten naar permanente bewoning. Ik heb dan ook een voorliefde voor de weidse beleving van de Loosdrechtse plassen, de mooie natuur én lichtjes. Lichtjes zomers op zonne-energie, warm wit en gekleurd. In de winter op basis van led. Wel tot uiterlijk 23.00 uur, want de sterren zijn ook te mooi qua beleving!

Ellen Lehman
Als purser vlieg ik de hele wereld over, vaak wordt gevraagd naar mijn favoriete bestemming.
Dan is mijn antwoord : thuis. Want wat zijn wij bevoorrecht om in dit unieke plassengebied te wonen. Ik geniet volop in en op het water. En draag graag bij om ook in de donkere wintermaanden van ons dorp een lichtpunt te maken. Met de kerstmarkt als moment om als dorpsgenoten samen te  komen. 

Enthousiaste Vrijwilligers

Ben jij creatief, een doener en of een denker en heb je tijd vrij?

Dan ben je bij onze van harte welkom. Mail ons info@lichtkunstloosdrecht.nl

Licht & Kunst Loosdrecht 2021